Marcel Vela, după avizul negativ: „Votul acesta arată încă o dată că deputații și senatorii puși în funcții din pixul domnului Dragnea nu mai au ce căuta în Parlament!” [VIDEO]

O oră și un sfert a durat audierea de azi, 17 februarie, din Comisiile reunite ale Apărării, a liberalului desemnat din nou de Ludovic Orban pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne, senatorul de Caraș-Severin Ion Marcel Vela. Acesta nu a fost lăsat să răspundă la toate întrebările formulate în timpul audierii, dovadă că rezultatul votului a fost stabilit dinainte, indiferent de prestația lui Vela.

9 voturi „pentru”, 15 „contra” și 4 abțineri, așa s-au exprimat parlamentarii din Comisiile de Apărare reunite, la o ședință prezidată la început de către Ion Mocioalcă, deputatul Pro România Caraș-Severin care a plecat la un moment dat din sala de ședință.

Marcel Vela, care în timpul audierilor l-a avut în stânga sa pe directorul de cabinet Traian Berbeceanu, nu s-a arătat deloc surprins de rezultatul final. „A fost un aviz negativ, normal, s-a votat politic. Eu mi-am prezentat punctele de vedere, cred că cel mai bine a fost că cetățenii României, prin intermediul mass-media, au văzut că ceea ce dorim noi să facem este pentru binele României. Propunerile de eficientizare a Ministerului Afacerilor Interne, tot ceea ce am făcut până acum în ultimele trei luni sunt măsuri care aduc plusvaloare în relația ministerului cu cetățenii. Votul acesta negativ arată încă o dată că PSD-ul, parlamentarii puși în funcții de deputați sau de senatori din pixul domnului Dragnea nu mai au ce căuta în Parlament, votează la comandă și ar trebui să plece acasă. Așadar, susțin alegerile anticipate pentru că, iată, așa nu se poate”, a declarat ministrul de Interne desemnat, Marcel Vela.

Acesta spune că a răspuns la toate întrebările… atâta timp cât a fost lăsat să răspundă. „M-au oprit ca să nu răspund la toate! Puteam să mai stau 3 ore să-i conving că Ministerul Afacerilor Interne este pe drumul bun”, a mai declarat Vela reporterilor la ieșirea din sala de ședințe.

https://www.facebook.com/epochtimesro/videos/829523850863590/

Astăzi au fost audiați patru miniștri desemnați (doar Nicolae Ciucă de la Apărare a primit aviz favorabil), ceilalți fiind programați marți și miercuri. În 24 februarie este programat votul de învestitură, un rezultat negativ fiind exact ceea ce își doresc liberalii, pentru a ne apropia și mai mult de premiera dizolvării Parlamentului și a organizării de alegeri legislative anticipate.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available