Masă sănătoasă pentru elevii din Băile Herculane, cu grija Primăriei

 

Din luna aprilie 2024, toți elevii din ciclul primar și gimnazial din stațiune vor primi câte o masă sănătoasă la școală prin grija Primăriei Băile Herculane.

 

Un număr de 260 de elevi vor primi, începând cu această lună, o masă sănătoasă la școală, de luni până vineri, atunci când au cursuri. „Am reușit să obținem finanțare, s-a făcut procedura, sunt 15 lei pentru fiecare meniu și pentru fiecare dintre cei 260 de elevi”, a declarat primarul Cristian Miclău.

 

Primăria Băile Herculane a întocmit toate actele procedurale, iar elevii primesc deja această masă sănătoasă la școală, așa cum a stabilit Consiliul Local Băile Herculane. Prin această măsură se încearcă reducerea abandonului școlar și susținerea întreprinzătorilor privați din localitate, dar și intrarea într-un fel de normalitate a educației.

 

Anul acesta și Guvernul a alocat o importantă sumă de bani pentru „masa caldă”, dar pe lista din ordonanța de urgență din acest an școlile din Băile Herculane și Pecinișca nu erau finanțate. Așa că primarul Cristian Miclău nu s-a descurajat și a reușit să repare această greșeală, asigurând o masă sănătoasă în acest an pentru elevii din Băile Herculane.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available