Măsuri de protecție împotriva coronavirusului la Aquacaraș

Conducerea companiei județene de apă și canalizare anunță că a luat mai multe măsuri în cadrul S.C. Aquacaraș S.A., la sediul și la punctele de lucru ale firmei.

  • Dezinfecția zilnică (atât în zilele lucrătoare, cât și în weekend) a birourilor, spațiilor de lucru, caseriilor, aleilor și spațiilor comune cu soluție de hipoclorit de sodiu pentru suprafețe (se aplică prin stropire cu pompa și ștergere după trecerea timpului de contact).
  • În zonele comune și în fiecare birou, vestiar sau spațiu, au fost montate dozatoare cu gel dezinfectant pentru igienizarea mâinilor.
  • Acordarea zilnică, la intrarea în societate (la sediu social și la punctele de lucru), întregului personal Aquacaraș, a următoarelor materiale igienico sanitare: măști de protecție facială, mănuși latex de unică folosință (aproximativ 430 bucăți măști, 430 mânuși, zilnic, începând din data de 10 martie 2020).
  • La accesul în societate este obligatorie purtarea măștii faciale, atât pentru personalul angajat, clienții-abonați (ce au asigurat accesul controlat la Caseria situată la 4 metri de intrarea în incinta societății), cât și purtarea mănușilor de unică folosință și dezinfectarea mâinilor cu soluție alcolică 70% – gel dezinfectant.
  • Pe toată perioada timpului de lucru este obligatorie purtarea măștii de protecție, atât în spațiile închise, cât și în curtea exterioară.
  • În perioada 9-15 octombrie, s-au efectuat 280 teste RT PCR-SARS-COV-2 pentru identificarea angajatilor pozitivi-asintomatici și limitarea transmiterii comunitare.
  • Păstrarea distanțelor fizice de 1,5-2 m dintre lucrători, pentru desfășurarea activităților specifice în societate.
Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite