Memento Ballroom – un nou concept de sală de evenimente în Reșița! [FOTO]

 

Lux, eleganță și stil avangardist – Memento Ballroom este un nou concept de sală de evenimente în municipiul Reșița, realizată în cadrul unui proiect cu finanțare europeană în valoare totală de peste 1,4 milioane de lei, din care fondurile nerambursabile reprezintă peste 900.000 de lei.

 

În municipiul Reșița, într-o locație liniștită, departe de agitația urbană, dar totuși în oraș, pe Calea Caransebeșului nr. 96-98, a fost amenajată o nouă sală de evenimente – Memento Ballroom – cu ring de dans, parcare spațioasă, grupuri sanitare pentru persoane cu dizabilități, locuri speciale pentru fumat și multe alte servicii. „Cele mai importante evenimente din viață trebuie să se desfășoare într-o locație pe măsură, iar aceasta este Memento Ballroom, locul unde visul se întâlnește cu realitatea. Memento Ballroom este locul unde luxul, eleganța și stilul avangardist își dau mână pentru a crea un loc feeric, cu emoție, culoare și pasiune. Realizăm împreună povestea evenimentului tău”, transmite Izabela Popescu, administratorul Memento Events.

 

Atât sala de evenimente, cu o capacitate de până la 200 de persoane, cu dotările aferente – echipamente de climatizare și mobilier –, cât și amenajările exterioare și utilitățile – alimentare cu apă, canalizare, energie electrica, dotări PSI – au fost realizate în cadrul unui proiect finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, în valoare totală de 1.404.188,93 lei. Valoarea finanțării nerambursabile a contractului de finanțare a fost de 907.602,86 lei (771.462,43 lei din fonduri europene și 136.140,43 lei de la bugetul național), iar perioada de implementare, 1 iulie 2019-28 februarie 2022.

 

„Conceptul Memento Ballroom a început cu o idee și s-a concretizat într-un proiect cu finanțare europeană. Astfel s-a născut viziunea care înglobează experiența în organizare de eveniment cu entuziasmul pentru toate acele amănunte atât de importante atunci când se trage cortina. Rezultatul este o altă interpretare a detaliilor care contează atunci când sărbătorești o bucurie. Acestea sunt roadele proiectului Memento Ballroom, noul concept de sală de evenimente din orașul de pe Bârzava. Amenajarea exterioară este amplificată de frumusețea naturii și cadrul iluminat, oferind o bună introducere spre locul unde urmează să fie creionată cea mai frumoasă poveste. Frumusețea decorului și generozitatea spațiului oferă tabloul perfect al unui eveniment reușit. Atenția la detalii, alegerea finisajelor și lipsa stâlpilor centrali vor face că invitații să se simtă ca în primul rând, indiferent de poziționarea acestora în incinta sălii. Arhitectura și frumusețea decorului sunt puse în evidență de lumina naturală care pătrunde prin geamurile înalte atent poziționate”, mai precizează Izabela Popescu.

 

Cele mai importante evenimente din viață trebuie să se desfășoare într-o locație pe măsură, iar aceasta este Memento Ballroom, locul unde visul se întâlnește cu realitatea. Inaugurată în ultimul weekend al lunii februarie, Memento Ballroom este locul unde luxul, eleganța și stilul avangardist își dau mâna pentru a crea un loc feeric, cu emoție, culoare și pasiune.

 

 

Rezervările pentru organizarea de evenimente la Memento Ballroom din Reșița se pot face la numărul de telefon 0723134184 sau prin completarea online a formularului de pe site-ul mementoevents.ro.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite