Micuţele gimnaste de la CSS Reşiţa au făcut spectacol la „Cupa Toamnei”

Sala de sport a Şcolii Gimnaziale Nr. 9 din Reşiţa a găzduit zilele trecute „Cupa Toamnei” la gimnastică ritmică, un concurs de verificare adresat tinerelor sportive care vor participa luna aceasta la Campionatele Naţionale de la Ploieşti.

La competiţia organizată cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin au participat 9 reprezentante ale secţiei de profil de la CSS Reşiţa, sportive pregătite de Luminiţa Laţcu şi Dana Tîrba. Au intrat în concurs Daliana Făgăraș, Ariana Timișan (categoria 2011), Rebeca Grădinaru, Sofia Perneu (cat. 2010), Ana Mihalache (cat. a 3-a), Alexia Lațcu, Briana Birta, Larisa Ristea (junioare) și Cătălina Anghelina (senioare).

„Au participat 9 din 12 sportive, restul având probleme de sănătate. Ne pregătim pentru Campionatul Național de junioare și senioare, unde vom participa cu 10 sportive legitimate, și sperăm că această competiție va avea loc. Ne era dor de participări în competiții oficiale și sper că vom avea ocazia să participăm. Ne-am antrenat respectând toate măsurile impuse, iar părinții ne-au ajutat să asigurăm dezinfectarea sălii. Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin a fost alături de sportivele secţiei cu premii”, a precizat profesoara Luminiţa Laţcu.

Alături de DJST Caraş-Severin, au sprijinit anul acesta micuţele gimnaste şi antrenoarele lor sponsorii Mirea Perneu SRL şi Gradimex. Campionatele Naţionale de gimnastică ritmică pentru senioare şi junioare sunt programate în perioada 22-25 octombrie la Ploieşti.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite