Minivacanță la munte pentru copiii beneficiari ai programului „Școala Sufletului”

Copiii de la Centrul de Tineret din Moniom au avut parte de o minivacanță la munte, organizată de coordonatorii și voluntarii Centrului de Tineret pentru beneficiarii programului „Școala Sufletului”.

În perioada 4-5 februarie, copiii Centrului de Tineret din Moniom s-au bucurat de numeroase activități, atât educaționale, cât și de relaxare și divertisment, desfășurate în condiții de siguranță la Cabana Claris din Văliug. În această minivacanță au fost prezenți 35 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, care au participat la o serie de ateliere de dezvoltare personală, prin care le-au fost încurajate gândirea creativă, participarea la dialog, socializarea, curiozitatea și munca în echipă.

„A fost un timp de calitate petrecut împreună, care a avut darul să ne apropie unii de ceilalți și să întărească această lucrare de suflet în folosul copiilor noștri”, spune părintele Mihai Ciucur, coordonatorul Centrului de Tineret din Moniom.

Din luna martie a anului 2019, Centrul de Tineret din Moniom are în desfășurare programul educațional „Școala Sufletului”, la care au luat parte zeci de părinți și copii, atât din municipiul Reșița, cât și din împrejurimi. Prin acest proiect se urmărește atât educarea, formarea și informarea copiilor beneficiari, cât și apropierea părinților de copii.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite