Suntem prezenți și pe

Administrație

Prefectul Gâfu primește întăriri. „A Krassó-Szörény RMDSZ megyei szervezete, Kun Atila Csabát javasolta a megye alprefektusi tisztség betöltésére”

Publicat cu

în

Vestea bună pe care a primit-o recent prefectul Cristian Gâfu, privind menținerea sa în funcția de prefect de Caraș-Severin, a fost urmată de o alta la fel de bună: în curând va beneficia de sprijinul a doi subprefecți. 

Negocierile de la București dintre liderii partidelor aflate la guvernare, cu privire la împărțirea funcțiilor de prefect și subprefect din întreaga țară, au dus în cazul județului Caraș-Severin la un triumvirat similar cu cel de la vârful Executivului: premierul/prefectul desemnat de PNL, iar vicepremierii/subprefecții – de USR și UDMR.

Funcționând de luni bune cu un singur subprefect, Anton Paulescu, Instituția Prefectului din Caraș-Severin va avea în curând doi. Dacă despre persoana propusă de filiala județeană a USR pentru una din funcțiile de subprefect, Andrei Plujar, v-am informat în cursul săptămânii trecute, iată că în weekend a fost anunțată și propunerea organizației cărășene a UDMR.

„A Krassó – Szörény RMDSZ megyei szervezete, Kun Atila Csabát javasolta a megye alprefektusi tisztség betöltésére. Kun Atila Csaba, 49 éves, a jogi karon végzett, gazdag tevékenységet folytat az emberekkel való munka terén, mind az állami, mind a magánszférában alkalmazottként és vállalkozóként dolgozott, és minden idõben kimagasló eredményeket ért el. Minden alkalommal, nehés helyzetekben is sikerült jó megoldásokat találni. Bízunk benne, hogy megfelelően képviselve leszünk a Krassó-Szörény megyei prefektúra intézményében, a jelötünk által”. Așa arată anunțul public făcut pe Facebook de liderul județean al UDMR, Ladislau László Kun.

Ca să nu existe interpretări greșite, președintele Kun a oferit imediat și traducerea. O redăm și noi, sub rezerva că eventuale neconformități față de varianta în limba maghiară nu ni se datorează nouă: „Organizația județeană Caraș-Severin UDMR l-a propus pe domnul Kun Atila Csaba pentru funcția de subprefect al județului Caraș-Severin. Domnul Kun Atila Csaba, în vârstă de 49 de ani, absolvent al Facultății de Drept, are în spate o bogată activitate în lucrul cu oamenii, lucrând atât în sectorul de stat cât și în cel privat ca și angajat și ca și antreprenor, având tot timpul rezultate deosebite. Îl recomandă verticalitatea cu care a tratat situațiile, unele chiar dificile. Avem încredere că așa ne va reprezenta și în Instituția Prefecturii Caraș-Severin”.

Așadar, dacă propunerea organizației județene a UDMR va fi validată de conducerea centrală a Uniunii Democrate Maghiare, Prefectura Caraș-Severin va avea la conducere – pentru prima dată în ultimii 30 de ani? – doi specialiști în științe juridice: prefectul Cristian Gâfu și subprefectul Atila Csaba Kun (foto)În concluzie, e de bine, dacă nu va fi rău.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație2 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație4 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social10 ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitate13 ore în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrație17 ore în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitateo zi în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătateo zi în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educațieo zi în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Actualitate2 zile în urmă

Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

Administrație2 zile în urmă

Mamografii gratuite. Consiliul Județean Caraș-Severin se implică în lupta împotriva cancerului

Cele mai citite