Mirel Pascu a intrat în cursa pentru Primăria Bocșa

 

Mirel Pascu, actualul viceprimar al orașului, și-a depus astăzi la BEC Bocșa candidatura pentru funcția de primar din partea PSD.

 

„Astăzi mi-am depus candidatura intrând într-o nouă cursă electorală pentru postul de primar.
Am făcut-o cu încredere și cu speranță! Cu încrederea că pot face bine acestui oraș și cu speranța că voi îmi veți fi alături în număr cât mai mare!
Cu încrederea că experiența mea poate reînvia orașul și cu speranța că voi îmi veți da ocazia să demonstrez asta!
Pentru fiecare dintre noi cuvântul «acasă» are o puternică semnificație!
Pentru mine «acasă» înseamnă Bocșa! Pentru că aici sunt părinții mei, aici sunt fetele mele, aici e soția mea și aici este sora mea. Aici îmi sunt prietenii, aici sunt foști colegi și dragi profesori. Pe străzile Bocșei am copilărit, în aceste școli am învățat și pe aceste dealuri am hoinărit. La Bocșa sunt acasă! Iar dacă în perioada în care am păstorit acest oraș nu am reușit să-mi duc proiectele la bun sfârșit și nu mi-am făcut treaba pe deplin, acum consider că am câștigat experiență, că am învățat și din greșelile mele și ale altora și sunt capabil să pun rotițele acestui oraș în funcțiune. Avem încă atâtea de făcut!
Cu astfel de gânduri mi-am depus azi candidatura și fac apel la înțelepciunea voastră, la înțelegerea voastră, la sentimentele voastre nobile și vă rog să veniți alături de mine ca împreună să reînviem această casă a noastră: Bocșa!
Dumnezeu să ne înțelepțească și să ne ajute!”, a declarat Mirel Pascu după depunerea dosarului de candidatură.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite