Fabricat în România. Dacia, Oltcit, Aro, Mobra și camionul Carpați vor fi vedetele unei expoziții în Centrul Civic al Reșiței

 

Retromobil Club România – filiala Caraș-Severin vine cu o surpriză pentru pasionații de autovehicule vechi: o expoziție de autoturisme, autocamioane și motociclete de fabricație românească. Aceasta se va desfășura pe 26 iunie, în Centrul Civic al municipiului Reșița. Evenimentul face parte din agenda „Reșița 250”.

 

„Fabricat în România”, un proiect expozițional inițiat de Retromobil Club România în anul 2011, va ajunge, luna aceasta, în premieră, în municipiul Reșița, la aniversarea celor 250 de ani de istorie industrială. „Retromobil Club România – filiala Caraș-Severin, cu sprijinul Primăriei Municipiului Reșița, este prezentă la aniversarea celor 250 de ani de foc continuu la Reșița printr-o manifestare de excepție. Tradiționalul eveniment expozițional Fabricat în România al Retromobil Club va aduce în centrul orașului nostru o varietate de automobile vechi de fabricație românească, exemplare unice, autentice, păstrate cu grijă. Vor fi prezentate peste 30 de exponate: de la Dacia populară, la Oltcit și Aro, de la Mobra până la autocamionul Carpați”, transmite reprezentantul Retromobil Club România – filiala Caraș-Severin, Andrei Rotaru.

 

Expoziția de automobile, autoutilitare, camioane, motociclete și motorete de fabricație românească va avea loc în Centrul Civic al municipiului Reșița, sâmbătă, 26 iunie, în intervalul orar 14.00 – 19.00.

 

CITEȘTE ȘI: Cum poate un automobil să fie declarat „de epocă”. Proprietarii de vehicule istorice nu plătesc impozit, taxă de drum și au tarife preferențiale la RCA

 

În toamna acestui an, Retromobil Club România – filiala Caraș-Severin va mai organiza alte două evenimente. „Vom avea a doua ediție a Retroparadei, la care vom invita și colegii noștri din celelalte filiale să își prezinte mașinile din colecție, și vom organiza și o promenadă cu bătrânele doamne pe Muntele Semenic, «Retromobil cucerește Muntele Semenic»”, ne-a mai declarat Andrei Rotaru.

 

 

Foto: arhivă octombrie 2019. Sursă foto: Retromobil CS

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite