Miroase a primăvară! De-a bună!

Am fost sâmbătă cu bicicleta prin Banatul de Munte. Au început locuitorii satelor să-și are terenurile, să-și curețe pomii, sanțurile. Erau 16 grade afară. Se simțea optimism în privirea lor. Zâmbeau și munceau! Ăsta-i secretul, să muncești zâmbind, gândindu-te că munca ta ajută natura să-și revină, să renască. Dintotdeauna oamenii satelor au fost mai optimiști, mai sănătoși și cu un grad de energie ridicat…

„Smell of spring!”, aud niște puștani pe biciclete de enduro care m-au depășit în viteză și care aveau și ei un… „vibe” energetic foarte bun, primăvăratic. Și lor le mirosea a primăvară pe dealurile pe care le străbat. Erau veseli, zburdau cu bike-urile lor tunate, mai ceva ca mieluții pe pajiște. Poate pentru că încep din nou cursurile și-și pot relua activitățile întrerupte de aproape un an.

Voi simțiți mirosul primăverii? Vă bucurați de venirea ei? Hai că trec repede și Sf. Valentin, Dragobetele, 1 Martie și 8 Martie, nu vă fie teamă, vă descurcați voi, pentru că întotdeauna v-ați descurcat! Hai să ne bucurăm de vremea bună, de prietenie și de renașterea naturii, pentru că viitorul vine spre noi fragmentat. Nu putem ști niciodată ce ne rezervă. Dar dacă menții tot timpul o atitudine flexibilă, în ton cu valorile tale, ușile șanselor rămân deschise, iar tu vei fi o persoană mai fericită.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite