Misiune de distrugere a muniției neexplodate, în poligonul Arsenal

 

Acțiunea de distrugere controlată a unor elemente de muniție, provenite din activitatea de asanare, va avea loc astăzi, 18 decembrie, în intervalul orar 11.00 – 16.00.

 

Reșițenii sunt avertizați să evite deplasările în zona din apropierea poligonului Arsenal, situat pe strada Bârzăviţei, nr. 4. În intervalul orar 11.00 – 16.00, specialiștii pirotehniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Semenic al județului Caraș-Severin vor executa, în poligon, o acțiune de distrugere controlată a unor elemente de muniție, provenite din activitatea de asanare.

 

„Pentru a evita producerea unor evenimente nedorite, adresăm populaţiei rugămintea de a evita deplasările în zona din apropierea poligonului. De asemenea, ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!”, transmit reprezentanții ISU Semenic. Aceștia reamintesc cetățenilor faptul că, în cazul în care descoperă elemente de muniție neexplodată, trebuie să anunțe de urgenţă, prin intermediul numărului unic 112, serviciile de profesioniste.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available