Ne sesizează cititorii: despre drumurile făcute de firma lui Crina când veți scrie?

Nu mai este un secret pentru nimeni că fostul viceprimar al Reșiței, o vreme chiar cu atribuții de primar, Ioan Crina, are o firmă de construcții, firmă care nu stă deloc rău la capitolul lucrări cu statul.

Doar la o primă vedere, din licitații, compania Speed Prod S.R.L. a încheiat 15 contracte de achiziții publice în valoare totală de 34.107.259,67 RON. Poate că nu ar fi aceasta o problemă foarte mare, dacă lucrările ar fi de calitate. Mai cu seamă drumurile, ceea ce-i doare cel mai mult pe cititori, rețelele de socializare fiind pline de postări cu drumurile proaste și de slabă calitate executate de către Speed Prod.

Un astfel de drum, cu fotografii care practic te îngrozesc, este drumul de Ciudanovița. „Drumuri făcute de firma lui Crina (PSD) înainte de alegerile locale! Eu fiind un simplu Curier, trec zilnic pe aici… Dar zilnic am dureri de cap!”, scrie unul dintre cititori, care are și o mică afacere locală ce presupune și o parte de livrări la domiciliu.

Despre drumul Goruia-Ciudanovița scrie și un alt cetățean nemulțumit: „Drumul ‘modernizat’ Goruia-Ciudanovița este cel pe care am făcut și eu pană acum două săptămâni, oare de astfel de modernizări avem nevoie? Văd în postarea ta și îți mulțumesc pentru mingea aruncată la fileu, drumul de Calina, care de asemenea este ‘spectacol’, ce să mai vorbim de Surduc-Forotic, cum pot oamenii locui în asemena zone, oare acești oameni votează și trăiesc după cum Votează,sau? Nu am ajuns nici măcar până la Oravița și uite câte găsim, ce să mai vorbim de zona Bozovici sau Moldova Nouă, multe promisiuni la fiecare 4 ani și nimic schimbat.
Trebuie să renunțăm la ‘a făcut ceva’ si ‘lasa ba ca e de-al nostru’, nu votăm primar sau președinte de CJ să joace Brâul la rugă în față, altfel votam ansamblul ‘Semenicul’ dacă doream asta.
Postez rar, nici acum nu am vrut, dar trebuie să înțelegem că #asanusemaipoate.
Eu unul doresc infrastructură, de aici cred eu că începem să construim o comunitate sănătoasă.
Cine își poate asuma modernizarea acestor drumuri în următorii 4 ani? Cine își asumă nemodernizarea lor în cei 4 care au trecut? Dar în ultimii 30 de ani?”.

Omul se arată extrem de nemulțumit de cum sunt făcute aceste lucrări pe bani publici și chiar îndeamnă pe toți cărășenii să iasă la vot, căci nu se poate continua în acest fel.

„Vrem infrastructură, vrem un județ frumos, vrem lucrări de calitate, nu făcute în bătaie de joc sau doar sa câștigam voturi, vrem să ieșiți din cochilia voastră mai des, nu doar o dată la patru ani, vrem să puneți umărul împreună și nu să vă puneți piedică unul altuia, ne-am saturat de promisiuni și așteptăm fapte nu vorbe, altfel veți zbura peste 4 ani! Cred că întreaga țară nu mai poate continua așa, ne-am saturat sa fim țara lui ‘lasă Bă că merge și așa’!
Vrem schimbare de atitudine, de gândire, de comportament, vrem lucrări făcute fără acel % ca și comision, lucrări cu Dedicație și recepții semnate aiurea, ne-am săturat de drumuri sezoniere și lucruri făcute doar pt interesul propriu. Sunt o mulțime de cuvinte care pot urma acest ‘vrem’ și vreau să pot înlocui acest cuvânt cu laude peste 4 ani, dar schimbarea adevărată poate veni doar accesând fonduri europene, avem 80 de miliarde la dispoziție, îi putem oare accesa?
Votul tău contează, vezi cazul Reșiței, așa că în 27 mergi la vot și peste 4 ani confirmă sau pedepsește faptele celui votat!
Ești liberal, social democrat, pmp-ist, USR-ist, îți place ce vezi în pozele de mai jos, ieși la vot și schimbă ceva, avem în mână viitorul copiilor și nepoților noștri, altfel ciocul mic, ei sunt la putere, asta ca sa citez un clasic în viață!

PS. această postare nu este un pamflet, nu este preluată, este purul adevăr, realitatea cruntă și mizeria în care ne scăldăm de 30 de ani și dacă nici în următorii 4 ani nu se schimbă ceva, invitam DNA-ul să curețe mizeria sau să facă ei drumuri, cum doresc, pentru ca #Asanusemaipoate !”, scrie acesta nemulțumit.

Dar, ca să nu înțelegeți greșit, cele 15 lucrări de zeci de milioane din bani publici nu sunt singurele lucrări ale societății, cei care doresc și sunt interesați le pot lectura pe declarația de interese a lui Ioan Crina, care se găsește afișată, pentru fiecare an în parte, pe site-ul Primăriei Reșița, respectiv pe cel al Consiliului Județean Caraș-Severin, în funcție de mandatele de ales local ale acestuia.

Fotografiile spun totul și au fost lăsate așa cum au fost făcute de cetățenii nemulțumiți, fără a fi editate.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite