UPDATE. Nici fotbaliştii rosso-neri n-au scăpat de coronavirus! Cristian Bobar: „Avem un program foarte greu, trebuie să gestionăm foarte bine situaţia”

Echipa din Valea Domanului se confruntă cu o situaţie delicată, cinci persoane fiind depistate pozitive la testările COVID-19. Este vorba despre doi fotbalişti şi trei membri din staff, precizează preşedintele Cristian Bobar, care dă asigurări că toate măsurile impuse în asemenea situaţii au fost respectate.

„Cei cinci sunt bine, sunt asimptomatici. Băieţii şi-au făcut analizele, sunt izolaţi şi sperăm să revină lângă noi după cele 14 zile de izolare. La stadion s-a efectuat dezinfecţia. De fapt, noi săptămânal facem acest lucru. Au fost dezinfectate vestiarele, birourile, sala de mese. În afara acestor probleme, lotul este în regulă. Astafei şi-a revenit, dar Matulevicius este în continuare accidentat. Suntem în negocieri cu un fotbalist care a jucat în Liga I, până diseară (aseară, n.r.) vom afla dacă vom semna sau nu cu el, pentru că trebuie să ne mai întărim puţin în ofensivă. Ne aşteaptă sâmbătă meciul de acasă cu Unirea Slobozia, un meci care nu este uşor; jucăm cu o nou-promovată, dar este o echipă bună, care poate face oricând surprize. După victoria de la Buzău, trebuie să consolidăm ceea ce am realizat şi să luăm trei puncte ca să mai urcăm în clasament. Programul nostru este destul de încărcat, vom juca în Cupă miercurea viitoare cu FCU Craiova la Severin, apoi ne vom deplasa sâmbătă la Metaloglobus. E un program greu, trebuie să gestionăm foarte bine situaţia”, a declarat astăzi Cristian Bobar, preşedintele grupării CSM Reşiţa.

UPDATE, ora 12.35

CSM Reşiţa se întăreşte! Nini Popescu va îmbrăca tricoul roş-negru

Echipa de fotbal CSM Reşiţa şi-a adus întăriri în zona mediană. Gruparea din Valea Domanului a ajuns la un acord cu mijlocaşul Nini Popescu, un jucător de 26 de ani şi doar 1.65 m. Nini Popescu vine de la FC Argeş Piteşti, formaţie cu care a şi reuşit promovarea în Liga I. Transferul său la CSM Reşiţa vine chiar pe finalul perioadei de mercato, care se va încheia în data de 5 octombrie.

„Bine ai venit, Nini Popescu! Jucător născut în anul 1994, evoluează pe postul de mijlocaș, iar ultima echipă la care a evoluat a fost FC Argeș. A mai evoluat la echipe precum Petrolul Ploiești, Unirea Slobozia, ACSM Câmpina, Gloria Buzău. Pe această cale îți dorim mult succes!”, este mesajul de bun-venit postat pe pagina de facebook a clubului CSM Reşiţa.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite