Reșițeni de pretutindeni, alături de Ioan Popa. Cu idei smart, de inspirație britanică, pentru o Reșiță tot mai modernă!

Iasmina Ursul este o reșițeancă absolventă a Universității Sheffield din Anglia care și-a programat în așa fel sejurul acasă, la Reșița, astfel încât să-l poată vota pe Ioan Popa pentru un nou mandat la primărie. Ea este specialistă în economie și se declară foarte încântată de trendul pe care este orașul spre a deveni un smart city modern.

Auzind de la un prieten că Iasmina a venit special în oraș pentru a-l vota, Ioan Popa a invitat-o pe aceasta la primărie spre a-i mulțumi pentru efortul făcut. Dar și pentru a avea o discuție constructivă despre cum vede un reșițean educat în Anglia dezvoltarea orașului. Spre surprinderea lui, Iasmina a venit cu o listă de proiecte smart, propuneri de acțiuni pentru tineri, sugestii de îmbunătățire a calității vieții la un nivel superior, văzute prin prisma educației primite în Anglia.

„Mă bucur mult că am cunoscut-o pe Iasmina, mă bucur că Reșița are astfel de tineri, educați, pregătiți la nivel european și care nu-și uită familia și prietenii. Am avut o oră de discuții aplicate pe teme economice moderne și trebuie să recunosc că i-am propus Iasminei să ținem legătura. Și chiar i-am preluat câteva idei de proiecte, pe care le vom implementa. Îi mulțumesc pentru activitățile ei și aștept și alți tineri care au ceva de zis să nu fie inhibați, să mă contacteze, să-mi propună teme de proiecte, pe care apoi le vom implementa împreună pentru a ne face un oraș care să ne fie tot mai drag”, ne-a declarat Ioan Popa, primarul reales al Reșiței.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite