Noi restricții de circulație în Reșița. Șantierul se extinde pe tronsonul Muncitoresc – Pasaj Nera și pe Calea Timișoarei [FOTO]

 

Primăria Reșița anunță restricționarea traficului rutier la o bandă de circulație, pe ambele sensuri de deplasare, între Piața Republicii (Muncitoresc) și Pasajul Nera, respectiv pe Calea Timișoarei, până la Pasajul Intim. De asemenea, rămân în vigoare și celelalte restricții, în Govândari, Triaj și Lunca Pomostului.

 

Noile restricții vor intra în vigoare de luni, 26 septembrie, în vederea extinderii lucrărilor de modernizare a transportului public electric. „Începând cu data de 26 septembrie până la finalizarea sectorului de drum, se restricționează circulația autovehiculelor între Piața Republicii și Pasajul Nera la o bandă de circulație, pe ambele sensuri de deplasare. Tot din data de 26 septembrie vor începe și lucrările la infrastructura rutieră pentru proiectul de reabilitare a străzilor Timișoarei și Bârzăviței, pe sectorul de drum cuprins între intersecția străzii Timișoarei cu strada Grădiște și Pasajul Intim. În vederea execuției acestora, se va restricționa circulația autovehiculelor în funcție de evoluția lucrărilor, la o bandă de circulație, pe ambele sensuri de deplasare”, informează Primăria Reșița. Totodată, rețeaua de întoarcere spre Centrul Civic la ieșirea de sub Pasajul Intim pe banda de mers în jos se va închide temporar pentru lucrări, urmând să fie redeschisă la sfârșitul lunii octombrie în funcție de evoluția lucrărilor. În continuare, rămân valabile restricțiile de circulație din Govândari (Bulevardul Republicii), Triaj și Lunca Pomostului (de la OMV până la Univesitate).

 

„Pe această cale, solicităm tuturor șoferilor să sporească atenția în aceste zone și îi rugăm să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile polițistului rutier Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, transmit reprezentanții Primăriei.

 

Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

 

În ceea ce privește transportul public local, acesta se va desfășura pe aceleași trasee, iar accesul pentru stația de autobuz de la MOL se va realiza din fața stației de carburanți.

 

Piața Republicii – Pasaj Nera:

 

OMV – Universitate:

 

Govândari și Triaj:

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available