Primăria Reșița nu îi lasă în frig pe pacienții Spitalului Județean. Municipalitatea a donat unității medicale o centrală termică

 

Consilierii locali reșițeni au aprobat, la solicitarea Consiliului Județean Caraș-Severin, transferul unei centrale termice, cu titlu gratuit, către Spitalul Județean de Urgență Reșița.

 

Centrala termică donată de Primăria Reșița Spitalului Județean de Urgență va fi amplasată la Staționarul 1 și va înlocui instalațiile de încălzire existente care, din cauza vechimii și a stării precare, nu puteau funcționa la parametri optimi.

 

„Ținând cont de situația precară în care se află intalațiile de căldură de la Staționarul 1, ce necesită lucrări urgente de modernizare, Consiliul Local al Municipiului Reșița a aprobat, la solicitarea Consiliului Județean, transferul gratuit din patrimoniul Municipului Reșița către Spitalul Județean de Urgențe a unei centrale termice de 3.000 KW”, informează Primăria Reșița.

 

Instalația donată de municipalitate are o valoare contabilă de 472.227 lei și este compusă din cazan de apă caldă, pompă de recirculare, arzător modulant pe gaz metan și două pompe circulație cu turație variabilă. Echipamentele provin de la două minipuncte termice dezafectate și aflate în conservare – CT 33 de pe strada Constructorilor, respectiv CT 46 de pe aleea Fântânilor.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite