Noi restricții de trafic în Reșița. A fost închis podul IGOR!

 

Traficul rutier pe podul IGOR, în zona supermarketului Penny, este restricționat până miercuri, 5 octombrie.

 

Podul IGOR, care permite conducătorilor auto care aleg ca rută alternativă Parcul Industrial accesul din Govândari spre zona centrală a Reșiței și în sens invers, a fost închis. „Până miercuri, 5 octombrie 2022, se restricționează accesul auto pe podul IGOR, pentru realizarea lucrărilor de pe Bulevardul Revoluția din Decembrie – zona Universității”, au anunțat, astăzi, reprezentanții Primăriei Reșița.

 

De asemenea, rămân, în continuare, în vigoare și celelalte restricții generate de lucrările efectuate în vederea reintroducerii transportului public electric: restricționarea totală a traficului rutier pe Bulevardul Republicii din Govândari și pe Bulevardul Revoluția din Decembrie – tronsonul până la Universitatea, respectiv restricționarea la o bandă de circulație, pe ambele sensuri de deplasare, în Triaj, pe Pasajul Intim; între Piața Republicii (Muncitoresc) și Pasajul Nera și pe Calea Timișoarei, până la Pasajul Intim.

 

„Pe această cale, solicităm tuturor șoferilor să sporească atenția în aceste zone și îi rugăm să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile polițistului rutier. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite