Zilele Recoltei, la Reșița. Adrian Stanca, Petrică Miulescu Irimică și Camelia Ceocu vor cânta pe scena din Parcul Tricolorului

 

Reșițenii sunt așteptați, la acest sfârșit de săptămână, cu produse de sezon – legume și fructe -, dar și cu alte delicii culinare, podoabe artizanale și spectacole folclorice, la Zilele Recoltei.

 

Tradiționala manifestare dedicată roadelor toamnei – Zilele Recoltei – se va desfășura, anul acesta, pe aleile Parcului Tricolorului din cartierul Govândari, locația fiind fost schimbată din cauza lucrărilor care se desfășoară la infrastructura rutieră în zona Kaufland – Câlnicel.

 

Evenimentul este organizat de Primăria Reșița, prin SC Piețe SRL, în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Caraș-Severin în perioada: vineri, 3 septembrie – duminică, 2 octombrie și va reuni producători agricoli din Banat, cu fructe, legume, must, răchie, brânzeturi, preparate din carne, miere, dar și comercianți de dulciuri și produse artizanale.

 

În toate cele trei zile vor avea loc și spectacole folclorice cu ansambluri și interpreți îndrăgiți de muzică populară: Ansamblul „Bârzava”, Ansamblul „Zestrea Gugulanilor”, Ansamblul „Junii gugulani”, Adrian Stanca, Petrică Miulescu Irimică, Camelia Ceocu și mulți alții.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite