O cărășeancă a dat lovitura la pariuri, la 25 de ani! De 8 Martie!

Pariori experimentați aflați marți, 9 martie 2021, într-o agenție din Caransebeș au fost surprinși să vadă o tânără ridicând de la casierie un câștig la care cei mai mulți jucători nu pot decât să viseze.

Are 25 de ani, este din comuna cărășeană Bucoșnița și lucrează în învățământ. Joacă regulat la pariuri sportive, iar pentru a-și satisface această plăcere obișnuiește să meargă aproape săptămânal la o agenție Fortuna din Caransebeș. Până zilele trecute obținuse când și când mici câștiguri, astfel că și-a permis să ridice ușor miza.

La sfârșitul săptămânii trecute a completat două bilete tip „Pariu șansă”, fiecare cu 20 de meciuri, și a achitat pentru ele 90 și, respectiv, 100 de lei. Majoritatea pronosticurilor au fost jucate solist, pe victoria favoritelor. Cotele totale s-au ridicat undeva la 400 și 800. Luni, 8 Martie, a primit cel mai frumos cadou la care ar fi putut visa în acea zi de sărbătoare: căutând pe internet rezultatele meciurilor din weekend, a constatat că prinsese tot! Ambele bilete erau câștigătoare! Cu șansă, dar fără a obține un câștig de consolare așa cum se dau la biletele „Pariu șansă”, când ratezi un pronostic.

S-a interesat când poate ridica banii și i s-a spus că ziua următoare. În 9 martie a mers glonț la agenția din Caransebeș la care jucase. A ridicat de acolo 38.500 de lei pe un bilet și aproape 75.000 de lei pe celălalt. În total, peste 110.000 lei, cash, după reținerea impozitului. Ni se spune că aceasta ar fi cea mai mare sumă achitată unui parior în ultimii patru ani de agenția din cartierul Pipirig, cea care i-a purtat noroc tinerei din Bucoșnița, comună situată la 15 km de Caransebeș. În noiembrie 2016, patru pariori au câștigat împreună, pentru un set de bilete jucate la aceeași agenție, aproape 700.000 de lei.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available