UPDATE. O familie din Reșița, infectată cu coronavirus. Ocolul Silvic Văliug a rămas fără angajați!

Încă două cazuri de infecții cu noul coronavirus în Reșița. Cei doi bolnavi sunt soț și soție, ambii aflându-se acum în Staționarul III al Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Informația nu ne-a fost confirmată oficial, autoritățile județene neavând voie să comunice cu presa înainte ca Grupul de Comunicare Strategică să facă anunțurile specifice. Dar sursele noastre sunt sigure.

Cei doi soți locuiesc în Reșița și au până în 60 de ani. Bărbatul este unul dintre șoferii Ocolului Silvic Văliug, iar femeia nu are loc de muncă. El este internat pe Secția Infecțioase, pe când ea a ajuns la Terapia Intensivă, unde este intubată.

După confirmarea îmbolnăvirii de COVID-19, s-a luat decizia trimiterii în izolare la domiciliu a tuturor angajaților Ocolului Silvic Văliug. Este vorba despre peste 30 de persoane! Ancheta epidemiologică va trimite însă în izolare sau carantină și mai mulți oameni care au avut contact cu cei doi în ultimele zile.

UPDATE 1, ora 11.50

Din păcate, astăzi a decedat o femeie cu COVID-19, aflată la Terapie Intensivă în Reșița. Mai multe surse ne-au declarat că este vorba despre soția șoferului de la Ocolul Silvic. Ar fi al doilea deces din cauza coronavirusului în Caraș-Severin.

UPDATE 2, ora 13.20

Conform informării de presă de azi, de la ora 13, a Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore la Reșița nu s-a înregistrat niciun deces din cauza COVID-19. Să sperăm că GCS are dreptate și că, astfel, sursele noastre care ne vorbeau azi despre decesul femeii din Reșița s-au înșelat. Vă vom ține la curent, adevărul nu este decât unul și îl vom afla cu toții.

UPDATE 3, ora 18.25

În lipsă de informații oficiale, tot pe surse am aflat că azi a decedat, într-adevăr, pe Secția ATI, o femeie care avea COVID-19. În vârstă de sub 50 de ani, pacienta avea și cancer, fiind în metastază. Acesta ar putea fi motivul pentru care cazul să nu fi fost transmis către GCS, considerându-se că principala cauză a decesului nu este COVID-19.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite