În ultimele ore, încă patru decese! Cu un caz ciudat la Timișoara…

În această seară au fost înregistrate încă 4 decese ale unor persoane confirmate cu COVID-19. Printre acestea, două în vestul țării, în Timiș și Arad. În Timiș, este vorba despre un bărbat care a fost plimbat între spitale, cu diagnostic de pneumonie, și nici măcar nu a fost internat!

„Bărbat, 49 ani, din judetul Timiș, neinternat. S-a prezentat în data de 20.03.2020 la UPU a Spitalului Județean de Urgență Timișoara unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută (clinc și si radiologic). I s-a recomandat consult de specialitate la Spitalul de Boli Infecțioase. Conform pacientului, acesta nu a călătorit în străinătate și nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. În 21.03.2020 s-a prezentat și la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, neinternat, diagnosticat cu pneumonie acută. În 24.03.2020, stare deteriorată, solicită ambulanță, i se recoltează proba de exudat pentru COVID și este lăsat la domiciliu. Confirmat pe data de 26.03.2020, decedat în aceeași dată. Pacientul avea boli cronice preexistente (poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială)”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Celălalt caz din vestul țării este al unui bărbat de 45 ani din județul Arad. Acesta a fost confirmat astăzi cu COVID-19 și a decedat în ambulanță, în timpul transferului la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

Tot în cursul acestei seri, Grupul de Comunicare Strategică a mai anunțat decesul unui bărbat de 56 ani din județul Dâmbovița și al unei femei de 70 ani din județul Neamț, internată în Spitalul Județean de Urgență, ambii pacienți aflați în procedură de hemodializă.

La această oră, număr total al deceselor la nivel național a ajuns la 22, dintre care o persoană din Caraș-Severin.

Sursă foto: pressalert.ro

CITEȘTE ȘI: În Caraș-Severin, aproape 2.000 de persoane izolate la domiciliu sau plasate în carantină!

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available