UPDATE. În Caraș-Severin, aproape 2.000 de persoane izolate la domiciliu sau plasate în carantină! 

În ultimele 24 de ore, în spitalele din România au fost confirmate 123 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, 4 pacienți au decedat, 15 au ajuns la ATI și 8 au fost declarați vindecați. În același timp, tot mai multe persoane revin în țară și sunt plasate în carantină sau în izolare la domiciliu.

Aproape 300 de cărășeni au intrat în izolare la domiciliu în ultimele 24 de ore și alte peste 30 de persoane au fost plasate în carantină, astfel încât, la această oră, în Caraș-Severin există 1.741 de persoane izolate și 129 în carantină, potrivit datelor furnizate de DSP Caraș-Severin. Pe întreg teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6.151 de persoane, iar alte 110.042 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

În momentul de față, la o lună de la apariția primului caz în țara noastră, sunt confirmate 1.029 de persoane infectate cu coronavirus. 29 dintre pacienți sunt internați la Terapie Intensivă, dintre care 23 sunt în stare gravă.

Totodată, precizează Grupul de Comunicare Strategică, „din cele 1.029 de persoane confirmate pozitiv, 94 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 28 la București, 6 la Craiova, 5 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași). Alte 17 persoane diagnosticate cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău și Timișoara, au decedat”.

Despre noile cazuri de COVID-19 în Caraș-Severin, niciun cuvânt de la autoritățile județene ori de la GCS.

UPDATE, ora 20.55 

În ultimele ore, încă patru decese! Cu un caz ciudat la Timișoara…

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite