O familie din Valea Bolvașniței a rămas fără acoperiș deasupra capului

Panică la miezul nopții pentru o familie din Valea Bolvașniței. Membri acesteia au fost alertați de vecini după ce aceștia au simțit miros de fum în atmosferă.

 

Imediat după ce s-au alertat vecinii, Serviciul de Urgență 112 a fost alertat pentru un incendiu la acoperișul casei. La ora 23.40, pompierii militari au ajuns la fața locului și au demarat acțiunea de localizare și stingere a incendiului. Au acționat echipaje din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane cu o autospecială, Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu două autospeciale, precum și Detașamentul de Pompieri Orșova (ISU Mehedinti) cu o autospecială.

 

A ars acoperișul unei case pe o suprafață de aprox. 300 mp, precum și o anexa. Incendiul a fost localizat în limitele găsite, iar în jurul orei 2.00, forțele de intervenție au reușit stingerea focului. Nu au fost înregistrate victime”, transmit pompierii cărășeni.

 

În urma investigațiilor ulterioare s-a stabilit că probabila cauză a izbucnirii  incendiului din satul cărășean ar fi fost coșul de fum necurățat.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available