Omer Radovancovici, în arest până la Crăciun. Cel puțin!

 

Judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Caraș-Severin a dispus astăzi arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Omer Radovancovici, acuzat de procurorii DIICOT de săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

 

Magistratul a admis în parte propunerea Biroului Teritorial Caraş-Severin al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism: a dispus arestarea preventivă a lui Omer Radovancovici „sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori, faptă prev. şi ped. de art. 211 alin. (1) Cod penal cu aplic. art.35, alin. (1) din Codul Penal, pe o durată de 30 zile, de la data de 24 noiembrie 2023, până la data de 23 decembrie 2023, inclusiv”, se arată în minută, dar a respins propunerea de arestare pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

 

Administratorul cabanei lui Radovancovici unde o minoră de 14 ani ar fi fost exploatată sexual, Marian Covaci, a primit și el arest preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de trafic de minori, dar și de săvârşire a „infracţiunilor de act sexual cu un minor, faptă prev. și ped. de art. 220 alin. 1 din Codul Penal cu aplicarea art. 35 alin 1 din Codul Penal, trafic de minori, faptă prev. şi ped. de art. 211 alin. (1) din Codul penal cu aplic. art.35 alin. (1) din Codul Penal șii lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prev. şi ped. de art. 205 alin (1) ?i (3) lit. b, cu aplic. art.35, alin. (1) din Codul Penal, toate cu aplic. art. 38 alin.(1) din Codul Penal”.

 

CITEȘTE ȘI: Omer Radovancovici, din nou în arest? Polițiștii de la Crimă Organizată l-au săltat acum pentru trafic de minori

 

Instanța a respins cererea formulată de inculpatul Radovancovici Omer privind luarea faţă de acesta a măsurii preventive a controlului judiciar, la fel ca și cererea inculpatului Covaci Marin privind luarea măsurii preventive a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu. Cei doi inculpați au drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

 

Potrivit acuzării, Radovancovici ar fi racolat o minoră în vârstă de 14 ani cu dizabilități psihice și, profitând de starea acesteia, precum și de faptul că provine dintr-o familie dezorganizată, ar fi adăpostit-o la o cabană ce îi aparține, în vederea exploatării sexuale. În perioada septembrie 2022 – februarie 2023, minora ar fi asistat la petrecerile cu tentă sexuală organizate la cabană, existând indicii temeinice că ar fi fost exploatată sexual. De asemenea, asupra fetei ar fi fost exercitate acte de violență fizică și psihică, în scopul de a fi împiedicată să părăsească locația.

 

UPDATE – ora 20.20

 

Față de primărița comunei Pojejena, Mira Radovancovici, soția „Prințului Clisurii” Omer Radovancovici, procurorii au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available