Oprire de apă în Micro 4 din Reșița. ULTIMA ORĂ: Avarie în Muncitoresc

 

În vederea executării lucrărilor de înlocuire de contoare pe Bd. Republicii, Aquacaraș anunță sistarea furnizării apei potabile astăzi, 29 februarie, până la ora 15.00.

 

„Vor fi afectaţi consumatorii de pe Bd. Republicii de la nr. 18 la nr. 28, str. Ineu, str. Baraolt, str. Țarcului și str. Rodnei parțial. De asemenea, în vederea eliminării unei avarii apărute spontan pe str. Grădiștei, se va sista furnizarea apei potabile astăzi, 29.02.2024, de la ora 09:00-14:00. Vor fi afectaţi consumatorii de pe str. Grădiștei, de la Cartierul Câlnic la Cartierul Moniom. Lucrările vor fi executate de către personalul SC Aquacaraș SA. Ne cerem scuze consumatorilor noștri pentru disconfortul creat de aceste opriri.”, anunță reprezentanții Aquacaraș.

 

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, precizează aceștia, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Dacă situaţia persistă, este indicată contactarea Dispeceratului Central al SC Aquacaraş SA, la tel. 0255/215643 sau 0766341274.

 

UPDATE – ora 14.13

 

În urmă cu puțin timp s-a produs o avarie în Muncitoresc, anunță Aquacaraș: „În vederea eliminării unei avarii produse involuntar de către constructorul ELECTROECHIPAMENT INDUSTRIAL S.RL. la coloana principală pe str. Piața Republicii se va sista furnizarea apei potabile astăzi, 29.02.2024, de la ora 14:15 până la ora 17:00. Vor fi afectaţi consumatorii din zona Muncitoresc – str. Piața Republicii de la Catedrală până la Profi. Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș SA.”

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available