Opriri de apă în Govândari și Moroasa

 

În vederea eliminării unor avarii produse la coloanele principale de apă, Aquacaraș a oprit în această dimineață furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din Reșița, în cartierele Lunca Bârzavei și Moroasa.

 

Potrivit reprezentanților companiei județene de apă, vor fi afectaţi până la ora 15.00 consumatorii de pe Bulevardul Republicii Bl. 2 și 4, aleile Felix, Lipova și Buziaș, Calea Caransebeșului Bl. 1 și Complex Intim (de la Școala Generală Nr. 8 către Calea Caransebeșului), iar până la ora 13.00 consumatorii din Moroasa 2 – străzile Viorelelor, Zambilelor, Nalbelor, Bujorilor și Narciselor. Lucrările sunt executată de către personalul SC Aquacaraș SA.

 

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați de aceste opriri. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Dacă situaţia persistă, vă rugăm să contactați Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274.”, transmit reprezentanții Aquacaraș.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available