UPDATE. Opriri de apă în Reșița, Moldova Nouă și Oravița

 

Aquacaraș anunță oprirea furnizării apei potabile, astăzi, pe câteva străzi din Reșița, Moldova Nouă și Oravița, ca urmare a producerii unor avarii.

 

În vederea eliminării unei avarii apărute la coloana principală pe Calea Caransebeșului din Reșița, a fost sistată furnizarea apei potabile în zonă, astăzi, 6 iulie, de la ora 10.20 până la ora 17.00. „Vor fi afectaţi consumatorii din zona Calea Caransebeșului. Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș SA. Ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această oprire. Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei  utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274.”, transmit reprezentanții Aquacaraș.

 

În Moldova Nouă s-au produs avarii pe străzile Nicolae Bălcescu, apa fiind oprită până la ora 13.00, și 1 Decembrie 1918 – până la ora 16.00, iar în Oravița, pe strada Eftimie Murgu – în acest caz reluarea furnizării apei potabile fiind estimată pentru ora 12.30.

 

UPDATE – ora 20.15

 

În orașul Oravița va fi oprită furnizarea apei potabile și mâine, 7 iulie, anunță Aquacaraș, însă pe strada Vasile Alecsandri (parțial), în vederea eliminării unei avarii. Întreruperea este programată în intervalul orar 8.00-12.00.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available