Opriri de apă pe străzile Timișoarei și Văliugului din Reșița

 

Societatea Aquacaraș a oprit în această dimineață furnizarea apei potabile în două zone din municipiul Reșița, ca urmare a producerii unor avarii la coloanele principale de pe Calea Timișoarei și Strada Văliugului.

 

În vederea eliminării unei avarii apărute spontan la coloana principală pe Calea Timișoarei, a fost sistată furnizarea apei potabile, astăzi, 5 decembrie, până la ora 16.00. „Vor fi afectaţi consumatorii de pe Calea Timișoarei parțial (de la Pangram, Dedeman în jos spre Moniom)”, informează reprezentanții Aquacaraș. Tot din cauza unei avarii, a fost oprită până la ora 12.30 furnizarea apei potabile pe Strada Văliugului (parțial).

 

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați de aceste opriri. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Dacă situaţia persistă, vă rugăm să contactați Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274.”, transmite compania județeană de apă.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite