Oravița, pe harta turismului balnear!

 

Aleșii locali ai Oraviței au adoptat astăzi un proiect de hotărâre inițiat de primarul Dumitru Ursu prin care se pun bazele construirii unui centru de sănătate modern, în care se vor putea face tratamente balneare.

 

În ședința de astăzi a Consiliului Local Oravița, anunță primarul Dumitru Ursu, cei nouă consilieri locali prezenți, Marțian Lepa, Radu Bompa, Sebastian Butan, Matei Andrițoi, Maria Cîrje, Valentin Epure, Nicu Pirici, Nicu Purea și Nelu Zainea, au votat demararea proiectului privind construirea unui centru balnear care va trata afecțiunile reumatismale, precum și alte afecțiuni mai grave.

 

 

„Am făcut împreună un pas important pentru comunitatea noastră, iar în timp sper ca Oravița să ajungă pe harta turismului balnear de sănătate. Apele termale care au aceleași proprietăți terapeutice ca apele de la Băile Felix, aparatura medicală modernă, precum și personalul medical de specialitate vor face ca acest centru de sănătate să devină important atât pentru orăvițeni și cărășeni, cât și unul de interes național.”, a declarat edilul-șef al orașului, la finalul ședinței în care a fost aprobată documentația tehnico-economică ce va sta la baza construirii centrului de sănătate.

 

 

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Dumitru Ursu adresează mulțumiri publice consilierilor locali, „pentru că au înțeles necesitatea construirii acestui centru și pentru că au votat binele comunității lor”, și vicepreședintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi, „pentru prezența de azi și pentru susținere”.

 

„Vom continua să investim în sănătate pentru orașul nostru!”, îi asigură Dumitru Ursu pe concetățenii săi.

 

 

CITEȘTE ȘI: Au ajuns primele aparate medicale la Spitalul Orășenesc din Oravița

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite