Suntem prezenți și pe

Actualitate

Pachete cu produse de igienă distribuite de Primăria Reșița

Publicat cu

în

Primăria Reșița anunță organizarea unei noi acțiuni de distribuire, începând de mâine, 27 ianuarie, a pachetelor cu produse de igienă destinate beneficiarilor prevăzuți de Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD).

„Începând cu data de miercuri, 27.01.2021, până în data de 12.03.2021, se desfăşoară acţiunea de distribuire a ajutoarelor în cadrul POAD, în cadrul căreia se acordă pachete cu produse de igienă pentru familiile și persoanele singure beneficiare de venit minim garantat, acordat în baza Legii nr. 416, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și pentru familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, informează Direcția de Asistență Socială din cadrul municipalității.

Beneficiază de Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate următoarele categorii de persoane: beneficiarii de ajutor social acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat; beneficiarii de alocaţie pentru susţinerea familiei, acordată în baza Legii nr. 277/2010, privind alocaţia pentru susţinerea familiei.

Distribuirea pachetelor se va face la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Reşiţa (Piața Republicii, nr. 44), de luni până joi, între orele 12.00 și 16.00, iar în zilele de vineri, de la 8.00 la 13.00.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație2 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație4 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social10 ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitate13 ore în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrație17 ore în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitateo zi în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătateo zi în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educațieo zi în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Actualitate2 zile în urmă

Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

Administrație2 zile în urmă

Mamografii gratuite. Consiliul Județean Caraș-Severin se implică în lupta împotriva cancerului

Cele mai citite