Pachete cu produse de igienă distribuite de Primăria Reșița

Primăria Reșița anunță organizarea unei noi acțiuni de distribuire, începând de mâine, 27 ianuarie, a pachetelor cu produse de igienă destinate beneficiarilor prevăzuți de Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD).

„Începând cu data de miercuri, 27.01.2021, până în data de 12.03.2021, se desfăşoară acţiunea de distribuire a ajutoarelor în cadrul POAD, în cadrul căreia se acordă pachete cu produse de igienă pentru familiile și persoanele singure beneficiare de venit minim garantat, acordat în baza Legii nr. 416, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și pentru familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, informează Direcția de Asistență Socială din cadrul municipalității.

Beneficiază de Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate următoarele categorii de persoane: beneficiarii de ajutor social acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat; beneficiarii de alocaţie pentru susţinerea familiei, acordată în baza Legii nr. 277/2010, privind alocaţia pentru susţinerea familiei.

Distribuirea pachetelor se va face la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Reşiţa (Piața Republicii, nr. 44), de luni până joi, între orele 12.00 și 16.00, iar în zilele de vineri, de la 8.00 la 13.00.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite