Pasiunea pentru motoare, punte peste sporturi. Dorinel Munteanu a făcut echipă cu Mihai Leu la „recunoaşterile” din Valea Domanului!

Cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă a adus la Reşiţa, pe traseul descoperit de regretatul Werner Hirschvogel, 70 de piloţi şi o mulţime de fani atraşi de spectacolul cailor-putere. Între ei s-a aflat şi omul de fotbal Dorinel Munteanu, fostul antrenor al echipei CSM Reşiţa, care a revenit în Valea Domanului pentru o cursă plină de adrenalină alături de prietenul Mihai Leu.

Fostul campion mondial la box, care excelează şi în sporturile cu motor, s-a prezentat la coasta reşiţeană cu un Ferrari 458 Challenge Evo, la volanul căruia a demonstrat că este cu adevărat un as al volanului. Iar la una dintre urcările de recunoaştere, Leu l-a avut alături pe „Munti”, care a trăit cursa la maximă intensitate. O aventură care va cimenta cu siguranţă prietenia dintre cei doi mari campioni. „Dorinel Munteanu, unul dintre cei mai mari fotbalişti români, a fost copilotul meu astăzi! Îţi mulțumesc frumos, Dorinel!”, este mesajul postat de Mihai Leu pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI: Ziua recordurilor la „Cupa Reşiţa 2020”! Cei mai buni timpi, dar și „cele mai multe motoposturi, biposturi și prototipuri din istoria României”!

După etapa de la Reşiţa, Mihai Leu a devenit liderul Categoriei 1 în cadrul actualului sezon CNVC. Campionul din ring şi de la volan a mai invitat în trecut şi alte vedete să-i fie alături în cursele de viteză în coastă. Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, cunoscuta handbalistă Cristina Neagu, Alina Dumitru, fosta campioană olimpică la judo, şi cântăreaţa Inna se numără printre starurile care au urcat în maşina de curse a lui Mihai Leu. La această listă îl putem adăuga şi pe Ionuţ Stroe, actualul ministru la Tineretului şi Sportului, care a fost copilotul lui Mihai Leu luna trecută, la Cheile Grădiştei, în prima etapă a sezonului de viteză în coastă.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite