Pericol public. Un tânăr fără permis a fost prins drogat la volan pe o stradă din Bocșa

 

Un tânăr în vârstă de 25 ani, care nu deține permis de conducere, s-a urcat drogat la volan. Polițiștii l-au prins pe strada Autogării din orașul Bocșa.

 

Polițiștii au oprit pentru control, astăzi la prânz, pe strada Autogării din Bocșa, un autoturism în care se aflau doi bărbați de 25, respectiv 50 de ani, din Berzovia și Reșița. La volanul autoturismului se afla tânărul de 25 de ani, deși acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult de atât, rezultatul testării cu aparatul drugtest a indicat, în cazul său, că ar fi consumat amfetamină înainte de urca la volan. Tânărul a fost condus de polițiști la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în organism.

 

„De asemenea, s-a stabilit că celălalt bărbat, proprietar al autoturismului, i-ar fi încredințat tânărului mașina pentru a o conduce, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available