Persoanele fără adăpost din Reșița, căutate cu poliția. „Pentru a preveni eventuale tragedii…”

Cine și cum poartă de grijă persoanelor fără adăpost din Reșița, cu atât mai mult în aceste zile când, vorba aceea, este un ger de crapă pietrele? 

Răspunsul îl primim de la reprezentanți ai municipalității reșițene. „Temperaturile scăzute din timpul iernii reprezintă în fiecare an o problemă pentru persoanele fără adăpost. Pentru a preveni eventuale tragedii, reprezentanții Primăriei Reșița, ai Direcției de Asistență Socială, împreună cu polițiștii locali organizează acțiuni pentru a identifica persoanele fără adăpost care pot fi afectate de temperaturile scăzute. Pe lângă activitățile specifice, aceștia acționează ori de câte ori sunt semnalați de existența unor asemenea cazuri”, informează Direcția de Asistență Socială din cadrul municipalității. În cazul în care sunt găsite persoane fără adăpost, acestea vor fi duse „la centrele specializate din județ”, se mai precizează pe pagina de Facebook a Direcției de Asistență Socială Reșița.

Conform ultimelor prognoze meteo, în noaptea de vineri spre sâmbătă, temperaturile minime în Reșița vor atinge -10 sau chiar -11 grade Celsius, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, -9 grade. În alte zone din județ va fi însă mult mai frig, pentru Poiana Mărului, de exemplu, prognozele indicând în ambele nopți de weekend vârfuri negative de -18 grade.

Sursă foto: Facebook Asistență Socială Reșița

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite