Peste 300 de bolnavi de COVID-19. Au fost confirmate 31 de cazuri noi, dar niciunul în Caraș-Severin

Până astăzi, 20 martie, în țara noastră au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu coronavirus. În Caraș-Severin, numărul bolnavilor se menține la 5, dintre care unul, primul pacient confirmat, a fost declarat vindecat și externat. A crescut, în schimb, foarte mult numărul persoanelor autoizolate la domiciliu.

În Caraș-Severin sunt, la această dată, 819 persoane în autoizolare la domiciliu și 60 de persoane în carantină. 128 de persoane au ieșit din autoizolare, însă numărul celor care intră este în creștere, în condițiile în care ieri erau 634 de cărășeni în cazul cărora s-a impus această restricție. Nu a fost confirmat niciun caz nou de infectare cu coronavirus.

La nivel național, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 31 de noi cazuri. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 17 ani și 89 de ani. La ATI, în acest moment, sunt internați 11 pacienți, din care doi în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Veste bună este că, dintre cei 308 bolnavi, 31 au fost declarați vindecați și externați. Cei mai mulți pacienți vindecați, 22, au fost tratați la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. Alte 8 cazuri vindecate au fost la București și unul la Iași.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available