Suntem prezenți și pe

Actualitate

UPDATE. Peste 300 de cazuri noi de COVID-19, într-o singură zi! În Caraș-Severin, a scăzut numărul persoanelor izolate la domiciliu

Publicat cu

în

122 de cărășeni au ieșit din izolare la domiciliu în ultimele 24 de ore. Numărul celor rămași este, acum, de 2.203, în scădere față de precedenta raportare. A crescut, în schimb, numărul celor intrați în carantină.

În prezent, în Caraș-Severin se află în carantină 164 de persoane, cu 22 mai mult decât în urmă cu 24 de ore. Alte peste 2.200 de persoane se află în izolare la domiciliu. „De la începutul implementării acestor măsuri, 678 persoane au ieșit din izolarea la domiciliu iar 47 au părăsit spațiile de carantină”, informează DSP Caraș-Severin.

Referitor la evoluția cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19, singurele date oficiale sunt cele oferite de Grupul de Comunicare Strategică, valabile la nivel național. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 308 cazuri noi, pacienți cu vârste între câteva luni și 89 de ani, 9 decese, ale unor persoane cu vârste între 39 și 77 de ani, și 30 de cazuri vindecate și externate.

Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns, în România, la 1.760, iar cel al deceselor, la 38.

UPDATE, ora 14.25

În urmă cu puțin timp, Grupul de Comunicare Strategică a comunicat încă două decese ale unor persoane infectate cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 71 de ani din județul Suceava, cu patologie preexistentă: tumoră neuroendocrină, hipertensiune arterială și anevrism de aortă, și de o tânără de 27 de ani din județul Botoșani, ce avea și diabet zaharat tip I decompensat. Bilanțul deceselor a ajuns, în acest moment, la 40.

Facebook Comments
Continuați
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate2 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile3 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate5 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate6 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație7 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate11 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate14 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică15 ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turismo zi în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite