UPDATE. Peste 300 de cazuri noi de COVID-19, într-o singură zi! În Caraș-Severin, a scăzut numărul persoanelor izolate la domiciliu

122 de cărășeni au ieșit din izolare la domiciliu în ultimele 24 de ore. Numărul celor rămași este, acum, de 2.203, în scădere față de precedenta raportare. A crescut, în schimb, numărul celor intrați în carantină.

În prezent, în Caraș-Severin se află în carantină 164 de persoane, cu 22 mai mult decât în urmă cu 24 de ore. Alte peste 2.200 de persoane se află în izolare la domiciliu. „De la începutul implementării acestor măsuri, 678 persoane au ieșit din izolarea la domiciliu iar 47 au părăsit spațiile de carantină”, informează DSP Caraș-Severin.

Referitor la evoluția cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19, singurele date oficiale sunt cele oferite de Grupul de Comunicare Strategică, valabile la nivel național. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 308 cazuri noi, pacienți cu vârste între câteva luni și 89 de ani, 9 decese, ale unor persoane cu vârste între 39 și 77 de ani, și 30 de cazuri vindecate și externate.

Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns, în România, la 1.760, iar cel al deceselor, la 38.

UPDATE, ora 14.25

În urmă cu puțin timp, Grupul de Comunicare Strategică a comunicat încă două decese ale unor persoane infectate cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 71 de ani din județul Suceava, cu patologie preexistentă: tumoră neuroendocrină, hipertensiune arterială și anevrism de aortă, și de o tânără de 27 de ani din județul Botoșani, ce avea și diabet zaharat tip I decompensat. Bilanțul deceselor a ajuns, în acest moment, la 40.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite