Peste 400 de joburi la Bursa generală a locurilor de muncă din Caraș-Severin

 

Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc astăzi, 17 mai, cu începere de la ora 09.00, în cele două municipii din Caraș-Severin: Reșița și Caransebeș.

 

60 de agenți economici și-a anunțat prezența astăzi, 17 mai, la Bursa generală a locurilor de muncă organizată de către Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Caraș-Severin. La Reșița sunt disponibile 317 locuri de muncă, oferite de 45 de agenți economici, iar la Caransebeș, 120 de locuri de muncă, puse la dispoziție de 15 firme.

 

Majoritatea joburilor oferite la Bursa generală a locurilor de muncă sunt pentru absolvenții de studii medii și de școli profesionale, dar și pentru muncitorii necalificați. Astfel, la Bursa de la Reșița, meseriile în care vor fi disponibile cele mai multe locuri de muncă sunt cele de electrician, lăcătuș, agent securitate, operator tratare și epurare apa uzată (muncitor necalificat), confecționer, lăcătuș construcții metalice, lucrător salubritate, zidar, strungar, sudor, inginer electromecanic, lucrător comercial și agent transporturi, iar la Bursa de la Caransebeș – agent securitate, conducator auto transport marfă, asfaltator, dulgher, fierar betonist, mașinist la mașini pentru terasamente (ifronist), tâmplar universal, electrician construcții, mecanic utilaje, sudor, ospătar, instalator încălzire centrală și gaze, lăcătuș și mecanic auto. Pentru persoanele cu studii superioare vor fi disponibile doar 29 de locuri de muncă de ingineri de diferite specializări.

 

Bursa va debuta la ora 09.00 și se va desfăşura la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița, Piaţa Traian Vuia nr. 4, şi la sediul Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeș, Piața I. Dragalina nr. 2.

 

„Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante. Deoarece în cadrul Bursei este oferită posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant, invităm toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional să participle la Bursă, pentru a lua decizia optimă în ceea ce priveşte cariera lor”, transmit reprezentanții AJOFM Caraş-Severin.

 

Sursă foto: arhivă

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available