Furt dintr-o școală din Oravița

 

Un bărbat de 30 de ani din Oravița a fost reținut de polițiști fiind bănuit că a sustras bani și mai multe bunuri din incinta Liceului Tehnologic „Mihai Novac” din localitate.

 

Spargerea la Liceului Tehnologic „Mihai Novac” din Oravița a fost dată la începutul acestei săptămâni, când în incinta unității de învățământ nu se afla nimeni. Reprezentanții liceului au sesizat Poliția Orașului Oravița, iar ieri, 16 mai, polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 30 ani, din localitate, bănuit că ar fi pătruns în incinta școlii, de unde ar fi sustras aproximativ 5.000 de lei, un laptop și un dispozitiv DVR de la sistemul de supraveghere. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au recuperat o parte din bunurile sustrase.

 

Bărbatul de 30 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 17 mai, să fie prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, pentru dispunerea de măsuri legale. Cercetările sunt continuate în acest caz, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available