Peste 550 de contravenții aplicate de polițiștii cărășeni! Aproape 300, pentru nerespectarea limitelor legale de viteză

 

În weekendul de Florii, polițiștii cărășeni au acționat pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

 

Polițiștii rutieri și cei cu atribuții pe linie de poliție rutieră au continuat acțiunile reactiv-preventive, pentru a-i face pe participanții la trafic să conștientizeze riscurile la care se expun dacă nu respectă regulile rutiere.

 

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 564 de sancțiuni contravenționale, dintre care 286 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. 51 de conducători auto au fost sancționați pentru că nu au purtat centura de siguranță. 33 de conducători auto care nu au respectat regulile privind depășirea și alți 11 care au depășit cu peste 50 km/h limita legală de viteză, au fost sancționați contravențional, concomitent cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, transmit polițiștii cărășeni.

 

Pentru abaterile constatate, au fost reținute în vederea suspendării 56 de permise de conducere și retrase 22 certificate de înmatriculare.

 

De asemenea, au fost constatate 9 infracțiuni la regimul rutier.

 

CITEȘTE ȘI: Sute de amenzi și șoferi lăsați fără permis, în urma unor acțiuni ale polițiștilor de la Rutieră pe șoselele din Caraș-Severin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available