Piața volantă din Reșița va fi deschisă și în zilele de sâmbătă

 

Organizată la sfârșit de săptămână pe amplasamentul fostei piețe agroalimentare din Lunca Pomostului, piața volantă se adresează producătorilor locali, de la care reșițenii pot cumpăra legume, fructe și produse culinare de casă.

 

Piața volantă din Lunca Pomostului a fost deschisă în urmă cu doi ani, în baza unui acord de colaborare încheiat între Primărie și Piețe Reșița SRL, și se bucură de mare succes în rândul reșițenilor care doresc să se aprovizioneze cu produse proaspete, direct de la producători. Pentru a veni atât în întâmpinarea cumpărătorilor, cât și a producătorilor, SC Piețe SRL a decis să extindă programul de funcționare a pieței care, inițial, a fost gândită ca o piață duminicală.

 

„Piața Volantă din Luncă, apreciată de cetățeni, va fi deschisă și în ziua de sâmbătă, nu doar duminica. Reșițenii sunt bineveniți sâmbătă și duminică, între orele 9.00 și 14.00 pentru a achiziționa produse, direct de la producători, în Piața Volantă din Lunca Pomostului”, au transmis reprezentanții SC Piețe SRL.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available