PNL Caransebeș rămâne fără președinte! Arin Ispas s-a înscris în Forța Dreptei!

 

Rar se întâmplă ca un președinte de organizație de partid aflat la putere să demisioneze și să treacă la o formațiune politică din opoziție. Arin Ispas, liderul PNL Caransebeș, a ales să facă acest pas. Cu toată convingerea, spre adevărații liberali, cei din Forța Dreptei.

 

Anunțul privind mutarea politică din municipiul Caransebeș a fost făcut de Hadrian Popescu, președintele filialei județene a partidului condus de un alt liberal adevărat, Ludovic Orban: „Forța Dreptei s-a întărit la Caransebeș cu un nou membru. Arin Ispas, președintele Organizației municipale PNL, a semnat astăzi adeziunea la partidul Forța Dreptei. Îl respect mult pe inginerul Arin Ispas și am încredere că împreună cu ceilalți colegi din organizația Caransebeș vor face lucruri frumoase pentru un oraș care tradițional votează cu dreapta.”

 

Odată cu înscrierea sa în organizația din Caransebeș a partidului Forța Dreptei, Arin Ispas a declarat că a ales să facă echipă cu adevărații liberali din municipiul de pe Timiș și Sebeș. „Nu mă mai regăseam în echipa PNL de la Caransebeș. Și am ales să vin alături de adevărații liberali, cei de la Forța Dreptei. Prefer să pornesc din nou de la zero, să pun umărul la construirea unui proiect cu adevărat liberal, decât să rămân acolo, într-o organizație în care am ajuns să mă conving că nu e locul meu”, spune Arin Ispas.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite