PNL Caraș-Severin îl preferă pe Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că după ultimul vot exprimat se încheie campania pentru alegerile interne în PNL şi a subliniat că, deşi delegaţii vin la Congres cu o orientare din partea conducerii filialei, fiecare are „propriul discernământ”.

„În unele judeţe o să câştige o echipă care îmi este mie favorabilă, în alte judeţe o echipă care îi este favorabilă lui Florin (Florin Cîţu – n.r.). E greu de numărat la filiale. Felul meu de a face campanie a fost îndreptat către membrii partidului. (…) Am încercat întotdeauna să câştig încrederea prin respectul pe care l-am arătat, prin solicitudine, prin faptul că am fost deschis. De aceea eu am o relaţie foarte bună cu membrii PNL (…), cu primarii alături de care am fost în multe campanii. Eu derulez o campanie care excede competiţia, rezultatul de la nivel judeţean care va duce la o socoteală a filialelor. Dacă o filială decide în Consiliul director judeţean să sprijine un candidat, asta nu înseamnă că toţi delegaţii care vor vota în filiala respectivă vor vota candidatul respectiv”, a afirmat preşedintele PNL sâmbătă, la Reşiţa, într-o conferinţa de presă.

Liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a subliniat în conferința de presă că BPJ al PNL Caraș-Severin a decis susținerea lui Ludovic Orban la alegerile pentru președinția PNL.

FOTO: Dana Victoria Groze

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite