Poliția Locală Reșița, în acțiune. Sancțiuni pentru distrugerea mobilierului public și pentru punerea în pericol a siguranței în trafic 

 

Un minor și mama acestuia, precum și doi conducători auto din Reșița au fost sancționați de către polițiștii locali pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială.

 

Mai multe elemente de mobilier urban de pe strada Gurghiului și din Parcul Siderurgistului au fost „redecorate” cu vopsea, făptașul, identificat de polițiștii locali, fiind un copil. Întrucât fapta a fost săvârșită de un minor care nu răspunde contravențional, polițiștii locali au dispus măsuri pentru unul dintre părinți, pentru curățarea locurilor și, drept urmare, copilul împreună cu mama sa au adus toate elementele distruse la starea lor inițială.

 

 

Iar în cursul nopții de 14 spre 15 ianuarie, polițiștii locali au identificat doi conducători auto care, cu autovehiculele personale, au efectuat derapaje controlate în intersecția cu sens giratoriu de pe Bulevardul Muncii. Ambii conducători au fost sancționați pentru punerea în pericol a siguranței în trafic, conform HCL 60 din 2020, cu amendă de câte 1.000 de lei.

 

„Un oraș civilizat ține de noi toți. În cazul în care sunteți martori unor comportamente ce pun în pericol alți cetățeni sau ce nu respectă normele legale, puteți contacta Poliția Locală Reșița prin dispecerat, la următoarele numere de telefon: 0355955 sau 0255226515”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite