Polițiștii au identificat alți doi șoferi ce au ignorat restricția pe DN 57

 

Apar și sancțiunile pentru șoferii care nu respectă semnificația indicatoarelor de drum închis temporar pe DN 57, în zona localității Cozla.

 

Zilele trecute a apărut un material video cu un șofer „temerar” ce-și risca integritatea în zona unde au avut loc în urmă cu două săptămâni alunecări de teren și căderi de pietre de pe versanți. Deși autoritățile au închis porțiunea de drum pe DN 57, conducătorul auto a ignorat cu desăvârșire semnele de circulație privind restricția. Polițiștii s-au sesizat după avertizările făcute de Direcția regională de Drumuri și Poduri Timișoara și ieri au identificat alți doi conducători auto care nu au respectat semnificația indicatoarelor rutiere care interzic accesul pe DN 57, în zona localității Cozla, unde drumul este închis temporar din cauza alunecărilor de teren. Cei doi șoferi se deplasau cu autoturismele prin zona închisă, fără a ține cont de pericolele existente.

 

CITEȘTE ȘI: Inconștiență maximă! Unii șoferi ignoră pericolele și forțează trecerea pe DN 57 în zona Berzasca, deși sunt căderi masive de pietre de pe versanți! [VIDEO]

 

Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce, pentru 60 de zile. Aceeași sancțiune contravențională va fi aplicată și persoanei al cărei autoturism apare în imaginile postate săptămâna trecută în spațiul public, în timp ce se deplasa în zona respectivă, fiind demarată procedura de stabilire a identității conducătorului auto în cauză.

 

Polițiștii cărășeni reamintesc șoferilor că DN 57 rămâne închis în zona Berzasca, până la redeschiderea în siguranță a circulației pe acel segment. Până la anunțarea unor noi măsuri, se circulă în continuare deviat pe ruta: DN 6 Orșova – DN 6 – DN 57B – Oravița – DN 57 – Moldova Nouă.

 

CITEȘTE ȘI: Atenție, șoferi! DN 57 rămâne închis o lună în zona Berzasca. Există, în continuare, riscul prăbușirii unor stânci

 

Polițiștii rutieri desfășoară în continuare activități de patrulare în zonă pentru prevenirea producerii unor evenimente nedorite.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite