Pompierii cărășeni, cei mai buni din țară. Au obținut cinci medalii de aur și două de argint la Campionatul de atletism și cros

 

Pompierii din cadrul ISU „Semenic” care au participat la Campionatul de atletism și cros 2023 – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România, etapa finală a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, competiție desfășurată zilele acestea la Târgu Jiu, au ocupat locul I pe echipe.

 

Cei mai buni sportivi din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență din întreaga țară s-au întrecut, în perioada 10 – 12 mai, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, pe parcursul mai multor probe, luptând pentru a obţine un loc pe podiumul Campionatului de atletism și cros – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România, etapa finală a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

 

Pompierii care au reprezentat ISU „Semenic” au avut o prestație remarcabilă la mai multe probe, reușind, în baza rezultatelor obținute, să se clase la finalul competiției pe locul I pe echipe. Performerul echipei a fost maiorul Cosmin Sorin Ilie, care a reușit să obțină patru medalii de aur, clasându-se pe locul I la toate cele patru probe la care a participat: săritura în lungime; 1.500 m; viteză 100 m și cros 3.000 m. Pe prima treaptă a podiumului a urcat și plutonierul major Laura Maria Lupșac, la proba de 800 m. Aceasta a mai obținut și o medalie de argint, la cros 2.000 m, și s-a clasat pe locul 4 la proba de viteză 60 m, în timp ce soldatul Denis Arjocan s-a clasat pe locul 2 la proba de viteză 100 m, iar plutonierul adjutant Adrian Bursuc, pe locul 4 la cros 4.000 m. Din echipa ISU „Semenic” au mai făcut parte soldații Cristian Mihalca și Daniel Marco.

 

„Suntem foarte mândri de colegii noștri și le mulțumim pentru modul exemplar în care ne-au reprezentat”, a transmis ISU „Semenic”.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available