Suntem prezenți și pe

Evenimente

UPDATE. Ponton Casa Baraj bate recordul de 1 Mai 2020! Show cu 100.000 de participanți, din izolare! [FOTO+VIDEO]

Publicat cu

în

Spiritul sărbătoresc al începutului de mai, muzica antrenantă, buna dispoziție și o idee foarte inspirată pusă în practică la Ponton Casa Baraj au determinat (până acum) 85.000 de suflete să participe, chiar și din izolare, la un eveniment devenit tradițional în Munții Banatului.

Restricțiile impuse de autorități pentru a ne putea feri cu toții de coronavirus, prin respectarea distanțării sociale, i-au făcut pe administratorii de la Casa Baraj să apeleze la o formulă inedită pentru a marca tradiționalul debut de sezon estival #AvecPonton încă din weekendul de 1 Mai.

Două ore de muzică mixată chiar acolo, „La Ponton”, de un DJ (Tinu Vidaicu) inspirat de frumusețea Lacului Gozna și a pădurilor din zona Văliugului, surprinsă în imagini filmate dintr-o dronă, au adunat laolaltă zeci de mii de participanți. Participanți online, de la distanță așadar, pentru că altfel nu se putea în aceste zile petrecute sub semnul pandemiei.

Live-streamul a fost transmis aseară, între orele 19 și 21, pe Facebook și Youtube, dar înregistrarea video atrage în continuare o mulțime de vizitatori online. Până acum, concertul de pe malul Lacului Gozna a înregistrat 11.000 de vizualizări pe Youtube și 74.000 pe Facebook. Iar cifrele, acum, în ziua de 1 Mai, sunt în continuă mișcare! Cu siguranță, în acest weekend va fi depășită cu mult borna 100.000!

Dacă ați ratat evenimentul, nu înseamnă că l-ați și pierdut. Și voi puteți face parte din poveste, dacă e să țineți cont de invitația lansată de organizatori. „Enjoy our 1st online streaming show with Tinu Vidaicu by the lake and kick it up with some amazing music. Get your happy vibes on and feel the freedom of Valiug once more”. Ca să înțelegeți despre ce e vorba, nu trebuie decât să intrați pe pagina de Facebook Ponton Casa Baraj sau Youtube Dirty Nano.

UPDATE, 2 mai, ora 18.45

S-a depășit pragul de 100.000 de vizualizări: 82.000 pe Facebook, 19.000 pe Youtube, deci total 101.000 acum! La (cât) mai multe!

Facebook Comments
Continuați
Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite