COVID-19 a mai răpus un cărășean. Al 6-lea! „Nu era cunoscut cu alte boli grave”

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, în această seară, încă 18 de decese la nivel național ale unor pacienți infectați cu coronavirus. Printre cei răpuși de virus este și un bărbat din Caraș-Severin, care nu avea și alte boli asociate!

Potrivit informațiilor furnizate de GCS, bărbatul avea 55 de ani și era internat la Spitalul Județean de Urgență Reșița încă de pe data de 14 aprilie, cu insuficiență respiratorie acută, după ce primele semne ale bolii apăruseră cu 4 zile înainte. În aceeași zi în care a ajuns la spital, i-au fost recoltate probe pentru COVID-19, iar rezultatul, primit pe 15 aprilie, a fost pozitiv. Bărbatul a încetat din viață astăzi, la spitalul din Reșița. Nu avea alte afecțiuni asociate.

Persoana care a decedat este pacientul diagnosticat cu COVID-19 care se afla internat în Secția ATI. „Lucra în Timișoara, făcea naveta. Niciun link epidemiologic nu duce spre o altă îmbolnavire în relație cu el. A decedat în jurul orei 24, cu stop cardio respirator. Nu era cunoscut cu alte boli grave sau evidente, dar a stat acasă 4 sau 5 zile, după care a venit direct pe ATI la Reșița. De atunci a fost permanent intubat. Au fost testați la momentul confirmării lui colegii de muncă, familia, niciunul nu a fost pozitiv. Primul test a fost pozitiv, al doilea neconcludent, al treilea negativ. Mai trebuia unul negativ pentru a fi declarat vindecat, dar nu a mai fost timp”, a detaliat Daniel Botgros, reprezentantul Compartimentului Comunicare al DSP Caraș-Severin.

Acesta este al 6-lea deces al unei persoane din Caraș-Severin infectate cu coronavirus. La nivel național, numărul deceselor a ajuns la 744.

CITEȘTE ȘI: Al 5-lea deces al unui pacient infectat cu coronavirus, în Caraș-Severin

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite