Al 5-lea deces al unui pacient infectat cu coronavirus, în Caraș-Severin

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, la ora 18.30, decesul la nivel național a încă 11 persoane infectate cu coronavirus. Printre acestea se află și un bărbat în vârstă de 71 de ani care a încetat din viață ieri, la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Informația a fost făcută publică abia astăzi.

Potrivit informațiilor comunicate oficial, bărbatul în vârstă de 71 de ani fusese, inițial, internat la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. Se întâmpla la începutul lunii, chiar pe 1 aprilie. A fost imediat testat pentru coronavirus și, întrucât primul test a ieșit negativ, a fost transferat de la Boli Infecțioase pe secția de Interne. A stat în spitalul din Caransebeș până pe 17 aprilie, interval în care i-au fost recoltate încă două probe pentru testul COVID-19, pe 7, respectiv 14 aprilie. Ambele teste au ieșit negativ, astfel încât pacientul a fost externat pe 17 aprilie, cu stare generală bună.

O săptămână mai târziu, bărbatul, care suferea de boală pulmonară obstructivă cronică (BPOC) și silicoză, revine la spital, de această dată la Reșița. Îi sunt recoltate probe chiar în ziua internării, 24 aprilie, iar rezultatul, venit după câteva ore, este pozitiv. O zi mai târziu, sâmbătă, 25 aprilie, bărbatul a decedat.

Acesta este al 5-lea deces al unei persoane din Caraș-Severin infectate cu coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Încă un cărășean a fost răpus de coronavirus. Este a patra victimă din județ

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available