Încă un cărășean a fost răpus de coronavirus. Este a patra victimă din județ

În timp ce raportările oficiale din zilele de Paște erau pozitive în ceea ce privește județul Caraș-Severin, iată că acum iese la iveală un deces cauzat de coronavirus, produs în a doua zi de Paște.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat azi, la ora 18, decesul unui bărbat din Caraș-Severin ce fusese confirmat cu COVID-19.

În vârstă de 72 de ani, bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Reșița duminică, 19 aprilie, chiar în prima zi de Paște, cu o stare generală proastă, ce indica prezența unei afecțiuni virale. Avea febră, frisoane, tuse, dispnee (dificultăți de respirație) și, la un prim examen efectuat de medic, modificări pulmonare. Este transferat pe secția de Pneumologie cu suspiciunea de bronhopneumonie și, ulterior, la Terapie Intensivă, întrucât starea lui generală se deteriorase.

În aceeași zi, pe 19 aprilie, îi sunt recoltate probe pentru detectarea infecției cu coronavirus, însă rezultatul, care avea să confirme prezența virusului, a venit abia astăzi, 21 aprilie, după ce bărbatul pierduse lupta pentru viață.

Potrivit informațiilor oficiale, bărbatul suferea și de o serie de alte afecțiuni: Boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC), emfizem pulmonar, înfundare carotidă, avea antecedente TBC și dublu bypass cardiac.

Acesta este al 4-lea deces al unei persoane confirmate cu COVID-19 în Caraș-Severin, precedentul având loc cu 11 zile în urmă.

CITEȘTE ȘI: COVID-19. A treia femeie din Caraș-Severin omorâtă de coronavirus

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite