A treia zi de Paște, a treia zi consecutivă fără niciun caz nou de COVID-19 în Caraș-Severin!

Situația cazurilor de infectare cu noul coronavirus în Caraș-Severin este, în continuare, neschimbată. Bilanțul autorităților a rămas același în ultimele 72 de ore. La nivel național, au fost confirmate 306 noi cazuri de COVID-19.

Potrivit datelor oficiale comunicate astăzi de Direcția de Sănătate Publică, în Caraș-Severin nu a fost confirmat niciun caz nou de infectare cu coronavirus, numărul total al cazurilor fiind, în continare, 71. De asemenea, în ultimele 3 zile, niciunul dintre cei 44 de pacienți aflați în spitalele din Reșița și Caransebeș nu a fost externat. Din fericire, nu au fost înregistrate nici decese în rândul acestor pacienți. Ultimul deces al unui cărășean infectat cu coronavirus a fost înregistrat pe 10 aprilie și raportat pe 13 aprilie. În total, de la începutul epidemiei, în Caraș-Severin au fost raportate 3 decese ale unor persoane cu COVID-19. În prezent, pe secțiile de terapie intensivă se află doar două persoane.

CITEȘTE ȘI: Veste bună și în a doua zi de Paște: Niciun caz nou de COVID-19 în Caraș-Severin în ultimele 48 de ore!

În momentul de față, în Caraș-Severin mai sunt izolate la domiciliu 425 de persoane, iar în carantină, 199.

La nivel național, până astăzi, 21 aprilie, au fost confirmate 9.242 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.153 au fost declarate vindecate și externate, iar 482 au decedat.

Explicație foto: Medicii de la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș sunt cu lecțiile la zi.

UPDATE, ora 18.50 

Încă un cărășean a fost răpus de coronavirus. Este a patra victimă din județ

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite