COVID-19. A treia femeie din Caraș-Severin omorâtă de coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat azi, 13 aprilie, al treilea deces din cauza coronavirusului al unei persoane din Caraș-Severin. Decesul a survenit în 10 aprilie.

Este vorba despre o femeie care avea 63 de ani. Potrivit GCS, ea a fost internată în data de 30 martie 2020 în Spitalul Județean de Urgență Reșița, în ziua în care a venit confirmarea rezultatului pozitiv la testarea pentru COVID-19. Recoltarea de probe se făcuse cu o zi mai devreme, în 29 martie.

Pacienta avea și alte comorbidități: obezitate gradul II, HTA, boală cronică coronariană, tabagism cronic. Femeia a decedat în data de 10 aprilie, dar anunțul GCS a fost făcut abia azi, 13 aprilie. Trei zile pentru o raportare!

Este al treilea deces cauzat de COVID-19 al unei persoane din Caraș-Severin, toate cele trei victime fiind femei. Până la această oră nu ne-a parvenit nicio altă informație despre acest ultim caz. Nici unde locuia femeia, nici dacă a avut contact cu vreo persoană venită din străinătate sau dacă ea a fost plecată recent din țară. Nimic, nu ni se spune nimic.

CITEȘTE ȘI: COVID-19. Primul reșițean ucis de coronavirus, al doilea deces din Caraș-Severin

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite